Pilngraudu spageti ar gaļas mērci





Nepieciešams:

                200 g pilngraudu spageti
                120 g cukini
                1 paprika
                2 tomāti
                2-3 ķiploka daiviņas
                250 g maltās gaļas
                2 ēdk. tomātu pastas
                Santa Maria Tex Mex garšvielas
 
Pagatavošana:

  • Cukini, papriku un tomātus sagriež gabaliņos
  • Ķiploku daiviņas sakapā
  • Sakarsētā pannā apcep malto gaļu, pievienojot Tex Mex garšvielas (apmēram puspaciņu)
  • Pievieno cukini un papriku un apcep
  • Tad pievieno tomātus, ķiplokus un apmēram 5 min pasutina.
  • Iemaisa tomātu pastu un pievieno nedaudz ūdens (apmēram 100ml)
  • Pasniedz ar novārītiem spageti
Komentāri (0)  |  2011-04-07 18:41
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ