
Brokastis... Smarža... Ģimene...
Nepieciešams:
100 g milti
30 g brūnais cukurs
½ tējk. cepamais pulveris
2 vidējas olas
60 g skābais krējums
40 g šokolādes gabaliņi
maza šķipsniņa sāls
Pagatavošana:
- Bļodā sajaukt miltus ar cepamo pulveri, mazu šķipsniņu sāls un cukuru. Tad pielikt olu un krējumu. Samaisīt, lai mīkla ir vienmērīga, lai tajā nav kunkuļu. Beigās piebērt šokolādes gabaliņus un samaisīt.
- Atstāt mīklu pastāvēt 15 minūtes.
- Pannā sakarsēt eļļu, liet lielas mīklas karotes, lai sanāktu paliela pankūka. Cept uz vidējas uguns, līdz maliņas jau kļūst stingrākas, tad apgriezt otrādi.
- Cept no otras puses, līdz pankūka brūna.
- Likt pankūkas uz šķīvja, dekorēt ar šokolādi vai ogām un augļiem.