Pasta ar vistas fileju un tomātu pesto





Nepieciešams:

            2 vistas filejas
            75 g kaltētu tomātu eļļā
            1 - 2 ķiploku daiviņas
            3 tomāti
            4 bazilika lapiņas
            sāls
            pipari
            nedaudz zaļās olīvas
            makaroni
            eļļa cepšanai

Pagatavošana:
  • Svaigos tomātus sagriezt gabaliņos, kopā ar kaltētajiem tomātiem, ķiploku un 3 ēdk. kaltēto tomātu eļļas sablendēt.
  • Iemaisīt sasmalcinātu baziliku, pēc garšas pievienot sāli un piparus.
  • Vistas fileju sagriezt gabaliņos un uzcept, pārkaisīt ar sāli, pipariem un kaltētiem garšaugiem pēc patikas.
  • Uzvārīt makaronus, sajaukt ar sagatavoto pesto un zaļajām olīvām.
  • Kārtot uz šķīvja
Komentāri (0)
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ