Pasta ar vistas fileju un tomātu pesto

Nepieciešams:
2 vistas filejas 75 g kaltētu tomātu eļļā 1 - 2 ķiploku daiviņas 3 tomāti 4 bazilika lapiņas sāls pipari nedaudz zaļās olīvas makaroni eļļa cepšanai
Pagatavošana:
- Svaigos tomātus sagriezt gabaliņos, kopā ar kaltētajiem tomātiem, ķiploku un 3 ēdk. kaltēto tomātu eļļas sablendēt.
- Iemaisīt sasmalcinātu baziliku, pēc garšas pievienot sāli un piparus.
- Vistas fileju sagriezt gabaliņos un uzcept, pārkaisīt ar sāli, pipariem un kaltētiem garšaugiem pēc patikas.
- Uzvārīt makaronus, sajaukt ar sagatavoto pesto un zaļajām olīvām.
- Kārtot uz šķīvja
|
|