Crepes - plānās pankūkas




Sestdiena... Pankūkas... Brokastis...


Nepieciešams:

         200 g milti
         3 olas
         125 ml ūdens
          250 ml piens
          2 ēdk. eļļa
          1/4 tējk. sāls

Pagatavošana:


  • Traukā  kārtīgi saputot miltus ar pienu
  • Piesist klāt olas un sakult
  • Pievienot masai sāli, eļļu un atkal samaisīt
  • Pieliet ūdeni un ļaut mīklai nostāvēties 15 min, pa starpām nemaisot. (Mīkla sanāk ļoti šķidra, par to nevajag satraukties)
  • Viegli ar papīra salveti vai pārtikas otiņu ietaukot pannu
  • Likt 1 kausiņu mīklas un turot pannu rokās, mīklu izlaistīt pa visu pannu
  • Kad pankūkas maliņas sāk apbrūnēt un pacelties uz augšu, tad apgriezt pankūku otrādi un cept kamēr zeltaini brūna
  • Ēst ar ievārījumu, augļiem, šokolādi utt.
Komentāri (0)
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ