Banānu, medus un kanēļa mufini

Banāni... Medus... Kanēlis
Nepieciešams:
2 glāzes milti 1/2 glāze brūnais cukurs 1 tējk. cepamais pulveris 1/2 tējk. dzeramā soda 1 tējk, kanēlis 1 tējk. vaniļas cukurs 2 ēdk. medus 1/2 tējk. sāls 75 g izkausēts sviests 1/2 glāze piens 2 olas 2 banāni
Pagatavošana:
- Uzsildīt cepeškrāšni līdz 190 C
- Cepamo mufinu pannu ieziest ar sviestu un nedaudz miltiem vai ielikt mufinu cepšanai paredzētās papīra formiņas
- Traukā sajaukt kopā miltus, cepamo pulveri, sodu, kanēli un sāli
- Citā traukā sajaukt kopā sviestu, pienu, medu, vaniļas cukuru, cukuru un saspaidītus banānus
- Pa vienai pievienot olas un rūpīgi samaisīt
- Uzmanigī mitro masu iejaukt sausajā tā, lai izveidotos vienmērīgs maisījums, bet svarīgi nepārmaisīt un nekult ar mikseri
- Iepildīt masu formiņās, apmēram 2/3 no formiņas
- Cept apmēram 18 - 20 min līdz mufini gatavi
|
|