Banānu, medus un kanēļa mufini




Banāni... Medus... Kanēlis


Nepieciešams:

             2 glāzes milti
             1/2 glāze brūnais cukurs
             1 tējk. cepamais pulveris
             1/2 tējk. dzeramā soda
             1 tējk, kanēlis
             1 tējk. vaniļas cukurs
             2 ēdk. medus
             1/2 tējk. sāls
             75 g izkausēts sviests
             1/2 glāze piens
              2 olas
              2 banāni

Pagatavošana:

  • Uzsildīt cepeškrāšni līdz 190 C
  • Cepamo mufinu pannu ieziest ar sviestu un nedaudz miltiem vai ielikt mufinu cepšanai paredzētās papīra formiņas
  • Traukā sajaukt kopā miltus, cepamo pulveri, sodu, kanēli un sāli
  • Citā traukā sajaukt kopā sviestu, pienu, medu, vaniļas cukuru, cukuru un saspaidītus banānus
  • Pa vienai pievienot olas un rūpīgi samaisīt
  • Uzmanigī mitro masu iejaukt sausajā tā, lai izveidotos vienmērīgs maisījums, bet svarīgi nepārmaisīt un nekult ar mikseri
  • Iepildīt masu formiņās, apmēram 2/3 no formiņas
  • Cept apmēram 18 - 20 min līdz mufini gatavi
Komentāri (0)
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ