Šokolādes mufini ar medu




Mandeles... Šokolāde... Medus....

Nepieciešams:

             2 un 1/2 glāzes (300 g) milti
             3/4 glāzes (150 g) cukurs
             1 un 1/2 tējk. cepamais pulveris
             4 ēdk. kakao
             4 ēdk. medus
             1/4 tējk. sāls
             1/2 glāzes (113 g) izkausēts sviests
              3 olas
              50 g sasmalcinātas mandeles
              125 g šokolādes un riekstu krēms (Nutella)
              mandeļu skaidiņas dekorēšanai

Pagatavošana:

  • Uzsildīt cepeškrāšni līdz 190 C
  • Cepamo mufinu pannu ieziest ar sviestu un nedaudz miltiem vai ielikt mufinu cepšanai paredzētās papīra formiņas
  • Traukā sajaukt kopā miltus, kakao, cepamo pulveri, sāli un mandeles
  • Citā traukā sajaukt kopā sviestu, medu un cukuru
  • Pa vienai pievienot olas un rūpīgi samaisīt
  • Uzmanigī mitro masu iejaukt sausajā tā, lai izveidotos vienmērīgs maisījums, bet svarīgi nepārmaisīt un nekult ar mikseri
  • Iepildīt masu formiņās, apmēram 2/3 no formiņas
  • Cept apmēram 15 - 20 min līdz mufini gatavi
  • Pārziest ar krēmu un dekorēt ar mandeļu skaidiņām
Komentāri (0)
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ