
Enerģija... Šokolāde... Bauda
Nepieciešams:
2 glāzes (260 g) milti
2/3 glāzes (135 g) cukurs
1 tējk. cepamais pulveris
1/2 tējk. sāls
1 glāze (170 g) šokolādes gabaliņi
1 glāze (240 ml) piens
1/2 glāzes (113 g) izkausēts sviests
2 olas
1/2 tējk. vaniļas cukurs
pūdercukurs un kanēlis dekorēšanai
Pagatavošana:
- Uzsildīt cepeškrāšni līdz 190 C
- Cepamo mufinu pannu ieziest ar sviestu un nedaudz miltiem vai ielikt mufinu cepšanai paredzētās papīra formiņas
- Traukā sajaukt kopā miltus, cukuru, cepamo pulveri, sāli un šokolādes gabaliņus
- Citā traukā sajaukt kopā sviestu, olas un vaniļas cukuru
- Uzmanigī mitro masu iejaukt sausajā tā, lai izveidotos vienmērīgs maisījums, bet svarīgi nepārmaisīt un nekult ar mikseri
- Iepildīt masu formiņās, apmēram 2/3 no formiņas
- Cept apmēram 18 - 20 min līdz mufini gatavi
- Pārkaisīt ar pūdercukuru un kanēli