
Smarža... Garša... Bauda...
Nepieciešams:
1 un 3/4 glāzes (225 g) milti
1/2 glāzes (100 g) cukurs
1/4 glāzes (55 g) brūnais cukurs
1 tējk. cepamais pulveris
1/2 tējk. dzeramā soda
1/4 tējk. sāls
1/2 glāze (65 g) baltās šokolādes gabaliņi (rīvēta šokolāde)
3 palieli banāni
1/2 glāzes (113 g) izkausēts sviests
2 olas
1 tējk. vaniļas cukurs
Pagatavošana:
- Uzsildīt cepeškrāšni līdz 190 C
- Cepamo mufinu pannu ieziest ar sviestu un nedaudz miltiem vai ielikt mufinu cepšanai paredzētās papīra formiņas
- Traukā sajaukt kopā miltus, abu veidu cukuru, cepamo pulveri, sodu, sāli un šokolādes gabaliņus
- Citā traukā sajaukt kopā saspaidītus banānus, sviestu, olas un vaniļas cukuru
- Uzmanigī mitro masu iejaukt sausajā tā, lai izveidotos vienmērīgs maisījums, bet svarīgi nepārmaisīt un nekult ar mikseri
- Iepildīt masu formiņās, apmēram 2/3 no formiņas
- Cept apmēram 20 - 25 min līdz mufini gatavi