Banānu mufini





Banāni... Brīvdienas...Brokastis...

Nepieciešams:


            1 glāze (115 g) valrieksti vai pekanrieksti
            1 un 3/4 glāzes (230 g) milti
            3/4 glāzes (150 g) cukurs
            1 tējk. cepamais pulveris
            1/4 tējk. dzeramā soda
            1/4 tējk. sāls
            1 tējk. kanēlis
            2 olas
            1/2 glāzes (113 g) izkausēts sviests
            3 palieli banāni
            1 tējk. vaniļas cukurs

Pagatavošana:


  • Uzsildīt cepeškrāsni līdz 190 C
  • Cepamo mufinu pannu ieziest ar sviestu un nedaudz miltiem vai ielikt mufinu cepšanai paredzētās papīra formiņas
  • Sasmalcināt un uz pannas apgrauzdēt riekstus
  • Traukā sajaukt miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu, sāli, kanēli un riekstus
  • Citā traukā sajaukt saspaidītus banānus, sviestu, olas un vaniļas cukuru
  • Uzmanīgi mitro masu iejaukt sausajā tā, lai izveidotos vienmērīgs maisījums, bet svarīgi nepārmaisīt un nekult ar mikseri
  • Iepildīt masu formiņās, apmēram 2/3 no formiņas
  • Cept apmēram 20 - 25min, līdz mufini gatavi
Komentāri (0)
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ